Antics Alumnes (AA.AA)

Els exalumnes de les Filles de Maria Auxiliadora (o Salesianes de Don Bosco), som totes aquelles persones que, d’una o altra forma, hem assistit a alguna de les cases que estes germanes tenen per tot el món: col.legis, centres juvenils, cases d’acollida…

Com va dir Don Bosco, «és prou que un jove entre en una casa salesiana per a que Maria Santíssima el pose baix la seua protecció». Molts exalumnes hem decidit formar part de l’Associació d’Exalumnes de les Filles de Maria Auxiliadora, una organització mundial, sense ànim de lucre, que té l’objectiu de viure cada dia, des de la nostra realitat personal, els 3 valors fonamentals que Don Bosco proposava: raó, religió i amabilitat. Sense oblidar el carisma particular de Maria Mazzarello, cofundadora de les Filles de Maria Auxiliadora.

Per això, perquè volem fer realitat el que les Salesianes ens transmeteren, el nostre lema és: les mans en el món, les arrels en el cor. Al col.legi Maria Auxiliadora de Sueca, l’Associació d’Exalumnes treballa per a millorar la formació humana i cristiana dels associats, celebrar en comunitat la nostra fe, viure en solidaritat i mantindre els llaços dels associats amb el col.legi. I tot això, dirigit a persones de 16 a 120 anys!!

Segueix-nos en Facebook: https://www.facebook.com/groups/exalumnesmaux/

Descarrega el informatiu