Lema

 

 

    #ContigoTodoEsMejor              #AmbTuTotÉsMillor                         

     

AMB TU TOT ÉS MILLOR

Estrenem el curs 2023-2024, deixant-nos il·luminar pel mateix passatge evangèlic de Sant Mateu (Mt 25, 34-40), amb la seua invitació a viure des del servei gratuït i generós a l’altre, des del xicotet i valuós que ens porta el dia a dia.

També continuem amb l’eslògan que ens va acompanyar el curs passat: Amb tu, tot és millor. Este “Amb tu” ens convida a mirar la nostra missió des de diversos punts, com un poliedre, en el qual conflueixen totes les cares, que conserven la seua pròpia originalitat, de manera que la identitat peculiar s’integra en la totalitat i l’enriqueix, formant en el nostre cas, la comunió, la xarxa, el teixit *inspectorial, obert sempre a cada context i a cada realitat.

El nou curs està emmarcat en diversos esdeveniments d’especial rellevància, que ens ajudaran a compartir el camí cristià. Subratlle alguns:

  • El centenari de l’arribada de Sor Eusebia a Valverde del Camino, la seua primera i única casa i el 20 aniversari de la seua beatificació. Volem tindre present i enaltir a una dona pobra, amb cor molt sensible que dona amb goig, en la senzillesa d’allò quotidià, acolliment cordial i profunda saviesa.
  • El bicentenari del somni de Don Bosco als 9 anys. Este primer somni ha sigut considerat com la descripció del que seria la seua missió entre els joves més necessitats.
  • La segona sessió del sínode dels bisbes per a tractar el tema Per una Església sinodal: comunió, participació i missió, convocat pel Papa Francesc. El Papa busca escoltar a tota l’Església i trobar mètodes que faciliten el portar este concepte de “*sinodalitat” a la vida de cada dia.
  • Preparació al Jubileu del 2025: és un esdeveniment històric que l’Església posa al servei de l’esperança. Durant el present curs, 2023-2024, l’Església es posa en camí amb la intenció de promoure la centralitat de l’oració personal i comunitària.

Deixem que la vida ens parle, a través de cada persona i de cada esdeveniment; acollim la invitació a viure, des de i amb esperança, tan necessitada en la nostra realitat quotidiana.

Maria, Mare i Auxiliadora, ens continue acompanyant en el desafiament i, al mateix temps, profund desig de generar vida en el cor del món contemporani.

Compteu amb la meua oració i el meu acompanyament fratern. Conte també amb el vostre!

S. María Rosario Ten Soriano, FMA

Provincial