Grups de Fe i Temps Lliure

Una casa salesiana es caracteritza per oferir als xics i xiques un itinerari d’educació en la fe, adaptat a les diferents edats  i en contínua actualització. Per a nosaltres, educadors salesians, el creixement en la fe dels xiquets i joves és alguna cosa fonamental.

Oferim aquesta proposta fora de l’horari escolar, on es crea un ambient més distés, i on xiquets i joves participen de manera voluntària.

Mitjançant el joc, la festa i diverses dinàmiques i moments de grup, els xics i xiques aprofundeixen i comparteixen la vida i maduren en el seu camí de fe. Oferim també convivències amb altres col·legis i centres salesians, festes en el col·legi i campaments d’estiu.

L’horari és de 17 a 18 h. els divendres des de 5é de primària a 2n d’ESO.

CENTRE RECREATIU DON BOSCO

El Centre recreatiu Don Bosco de Sueca, obri les seues portes tots els diumenges per a acollir als xics i xiques que vulguen vindre a passar una vesprada divertida.

Els atenen un grup de monitors i premonitores que s’encarreguen de dirigir les diferents activitats que es realitzen durant la vesprada.

Algunes d’elles són: balls, futbol, treballs manuals, jocs de taula, jocs de pati, teatre… també realitzem eixides, excursions i convivències.

El nostre centre és salesià i es basa en el sistema preventiu de Don Bosco: RAÓ, RELIGIÓ I AMOR.

Hem de dialogar amb els xiquets i xiquetes, que mai se senten humiliats. Parlar i raonar-los per a evitar els càstigs: Raó.

L’estil salesià consisteix a “estar sempre amb els xiquets”, jugar amb ells i ensenyar-los a ser bons companys i solidaris amb tots. Els eduquem en valors humans i cristians: Religió.

Sempre hem de tindre un tracte “amable” amb tots els xiquets i xiquetes. L’amor és un dels puntals del sistema preventiu: Amor i amabilitat.

I tot això per a aconseguir que siguen: “Bons cristians i honrats ciutadans”.

T’esperem, te’n vens?