CELEBRACIÓ DIA DEL LLIBRE

El passat dijous 27 d’abril el centre es va engal.lanar per festejar el dia del llibre.

Les activitats que es van realitzar són les següents:

  • Els alumnes d’ESO van crear a classe, en grups de tres alumnes, abans de les vacances de Pasqua, fent ús de les noves tecnologies, cartells commemoratius del dia del llibre amb missatges per al foment de la lectura i que es van penjar per tot el col.legi.
  • També abans de les vacances de Pasqua, de manera col.laborativa, tots els cursos del centre, des de 1r d’infantil fins 4t d’ESO, van elaborar de manera col.laborativa un llibre gegant sobre «Alicia en el País de las Maravillas». Aquest llibre va estar exposat en la porteria del centre fins fa uns dies.
  • El dijous 27 d’abril, els alumnes de 4t d’ESO, per grupets reduïts i amb la companyia d’una professora, van anar per tots els cursos del centre per ensenyar el llibre gegant i contar la història (sobretot als més menuts).
  • Per la vesprada ens vam reunir tots al saló d’actes per tal de fer entrega d’els premis als gunyadors dels concursos que s’havien preparat i organitzat per a l’ocasió. Els alumnes d’infantil en grup de classe recitaven una poesia o cantaven una cançó i els tres cursos van obtenir premi. Els alumnes de 1r i 2n de primària previàment en classe van fer un concurs d’endevinalles i al teatre van concursar cinc finalistes de cada curs, obtenint un primer i segon premi per classe. Els de 3r i 4t de primària van concursar i obtenir premis de la mateixa manera que els anteriors, però el seu concurs era d’embarbussaments. 5é i 6é de primària van concursar per grups d’entre 4 i 6 alumnes representant obres inventades per ells, obtenint un primer premi cadscún dels cursos. Per últim, es van projectar per cursos tots els cartells realitzats pels alumnes d’ESO, obtenint un primer premi per curs.
  • Els alumnes de 4t d’ESO es van encarregar de la presentació del concurs i de l’entrega de premis.
  • El jurat estava format pels professors encarregats d’organitzar la celebració del dia del llibre.

Per finalitzar, es va realitzar una fira del llibre per fomentar el gust per la lectura, fira que es va allargar fins l’endemà, divendres 28 d’abril i que va tindre una bona resposta.

Tots passàrem una vesprada diferent i amena i ho passàrem d’allò més bé.